Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä.
fi-info@grunenthal.com


Grünenthal Finland Oy
c/o Tilitoimisto Hörhammer Oy
Henry Fordin katu 5
00150 Helsinki
Suomi-Finland

Tämä sivu on tarkoitettu yhteydenottoa varten, eikä se korvaa lääkärin neuvoja. Grünenthal ei voi vastata kysymyksiin yleisistä lääketieteellisistä tiedoista tai kysymyksiin, jotka koskevat henkilökohtaista sairauttasi. Jos sinulla on kysyttävää tietystä sairaudesta, käänny terveydenhuollon ammattilaisen puoleen. Tämän verkkosivuston kautta ei voida suoraan tilata lääkkeitä.

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt vastaanottavasi Grünenthalilta sähköpostivastauksen tiedusteluusi. Sähköpostiosoitettasi käytetään ainoastaan tiedusteluusi vastaamiseen. Lähettämiisi tietoihin sovelletaan tietosuojakäytäntöämme.

Haittavaikutuksista ilmoittaminen

Huomioithan ystävällisesti, että epäillyt haittavaikutukset tulee ilmoittaa. Haittavaikutukset ilmoitetaan käyttämällä tätä lomaketta: Drug Safety Reporting | Grünenthal Group (grunenthal.com)

Voit myös lähettää sähköpostin osoitteeseen: drugsafety.fi@grunenthal.com Sisällytä sähköpostiviestiisi yksityiskohtaiset tiedot, mukaan lukien mutta ei rajoitettuna seuraaviin tietoihin: mitä tuotetta yhteydenottosi koskee, kuvaus tapahtumasta (sisältäen haittavaikutuksen), ja/tai kysymyksesi asiaan liittyen. Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt, että Grünenthal lähettää vastauksen tiedusteluusi sähköpostitse. Sähköpostiosoitettasi käytetään ainoastaan tiedusteluusi vastaamiseen. Lähettämiisi tietoihin sovelletaan tietosuojalausuntoamme.